Ekosysteemi

Tiesitkö, että 60 % teollisuudenaloista ja yli 90 % pk-yrityksistä on jäljessä digitaalisuuden hyödyntämisessä (lähde EU)?

Tahdomme sinun menestyvän paremmin jatkossa – ja siksi autamme sinua kehittämään liiketoimintaasi digitaalisilla ratkaisuilla. Autamme kaikkia yrityksiä Päijät-Hämeessä ja Etelä-Karjalassa (yrityksen koosta riippumatta). Näin edistämme toimialueidemme kehittymistä.

Julkisena toimijana toimintamme perustuu ammattikorkeakoululakiin ja -asetukseen. Tuotamme palvelusi yhteistyössä monialaisen osaajaverkoston kanssa.

 

Autamme sinua tehostamaan omaa (tai asiakkaidesi) liiketoimintaa yhdessä yli 5000 korkeakouluopiskelijan, LAB ja LUT -korkeakoulujen asiantuntijoiden, kansallisten ja kansainvälisten korkeakoulupartnerien, yritysyhteistyökumppaneiden sekä alueellisten kehitysyhtiöiden kanssa.

Olemme DIGITAL INNOVATION LAB, digitaalinen innovaatiokeskittymä. Tarjoamme digitaalisia ratkaisuja ja ekosysteemin, jonka avulla voit kehittää liiketoimintaa tehokkaasti parhaiden kumppanien ja teknologioiden avulla.

Ekosysteemi keskiössä

Yhteistyöllä yli 5000 korkeakouluopiskelijan, asiantuntijoiden, yhteistyökumppaneiden ja alueellisten kehitysyhtiöiden kanssa rakennamme vahvan digitaalisen kehittämisen ekosysteemin, joka tukee sinun digitaalisten ratkaisujen ja innovaatioiden kehitystä ja käyttöönottoa.

Käytännönläheiset ratkaisut 

Ketterät hankkeemme mahdollistavat nopeat kokeilut ja iteroinnit, mikä mahdollistaa ratkaisujemme entistä paremman sovittamisen liiketoimintasi tarpeisiin.